Skole

Jeg er på bedringens vei, men fortsatt er en ting som irriterer meg til døden, en ting verre en skole med blod og vann sekk i seg:

en berte.

Ikke bare en, men FIRE, ja. FIRE Berter
.

Alt gikk jo bra på skolen, intil jeg kom til klasse rommet mitt da, selfølgelig skulle jeg forvente fnising og at de visker noe som 'Så ukul' eller 'så fet hun er', jeg spurte læreren hvor jeg skulle sitte da....

MELLOM DE FIRE BERTENE.

så jeg sitter, mellom dem... ingenting skjer...alle snakker...læreren prøver å undervise... så spør Berte Nr.2:

"Snakker du norsk?" Jeg bare noddet, smilte litt.

"For du ser ikke norsk ut...du ser italiensk ut" Jeg bare ga henne et look midt i øyet og sa:

"Du ser ikke norsk ut heller, du ser ut som en fra danmark." Skulle sett henne, ble stille og himlet med øyenene hennes, jeg absolut hater dømmene personer.

i siste timen skulle vi fotograferes. Jeg stod å ventet og satt i en stol intil de leverte bilde greier for å bestille, så jeg stod opp og took en sånn lap, da jeg var halveis til stolen took Berte nr.1 armen min og stoppet meg.

i all hast bare knipset hun til meg, så jævla frekt, som om jeg er et dyr eller noe.

*knips knips* "Du, jente, DU, JENTE, HALLO SNAKKER DU NORSK??????? DU JENTE!!!!!* *knips knips* skrek hun, jeg snudde meg til henne og så henne rett in i øyene og sa:

"For det første, jeg er fra norge, for det andre, aldri knips til meg sånn igjen. Og jeg har et jævla navn." Egentlig så mente jeg da at jeg tar ikke shit fra noen, spesielt ikke fra berter. Da selfølgelig klager da hun til ALLE vennene sine om hvor sur jeg ble, og prøvde å såre meg offentlig, jeg bare muttret høyt 'så umodent' og hun klikket på alt og alle.

Wow, Aldri i mitt liv har jeg ALDRI sett noen så umoden i hele mitt liv. Jaja....

Én kommentar

Vilde

26.aug.2009 kl.23:28

:/ Håper du får en bedre dag i morgen...

Skriv en ny kommentar

leaftea

leaftea

16, Oslo

If you're nice to me, I'll be nice to you. Remember if you don't like me for who I am, then you'll be in a world of PAIN!

Kategorier

Arkiv

hits