En Vanlig dag for lille meg

Jeg sverger,  jeg kommer til å fylle denne bloggen fylt med JUNK.
__

Uansett, samme gamle ting hverdag, Våkner, Katta mi går beserk over hue mitt etc

Jeg sverger til døden, jeg er så LEI og MEKTIG lei av folk, jeg gleder meg til den dagen disse bertene får dritt jobber, hele jævla pisset bare fordi jeg ikke er som andre jenter (OH GEEEE MANICURE, LIKE, I CARE, LIKE, NOT!!!) så de prøver liksom da å knekke meg med å si at jeg er gravid pga IKKE TYNN NOK FOR ALDEREN, WTF ER DETTE BULLSHITTET!?!?!?

På den andre siden, er det også hillarious, hvorfor? fordi de er så jævla umode at jeg lurer på hva de hadde gjort hvis alle fikk kumøkk på seg og danset KYLLING dansen!

Over og ut fra skole drama, og in for film : (
__

Vel, for en video jeg vil anbefale er Sweeny Todd, den er BRA, jeg kan egentlig ikke si så mye uten at det er spoilers... men hvis dere leter etter en bra film, så er Sweeny Todd den rette for film kvelden^^ :)
__

Hvem liker min Nye header? Critic is appriciated :)

Én kommentar

vildeaa

26.jan.2009 kl.17:37

Uff, sånne jenter er FÆLE. Rett og slett. Og det dem sa om deg? Det er UMENSKELIG. Tenk å synke ned på et sånt nivå da..? Vi får trøste oss med det at vi vet bedre.
Stay strong <3

Skriv en ny kommentar

leaftea

leaftea

16, Oslo

If you're nice to me, I'll be nice to you. Remember if you don't like me for who I am, then you'll be in a world of PAIN!

Kategorier

Arkiv

hits